LISTA ALERGENILOR

Lista alergenilor ce pot fi prezenti în preparatele culinare realizate de
în cadrul unitătii noastre:

◊ cereale care contin gluten si produse derivate
◊ crustacee si produse derivate
◊ oua si produse derivate
◊ peste si produse derivate
◊ arahide si produse derivate
◊ soia si produse derivate
◊ lapte si produse derivate (inclusiv lactoza)
◊ nuci, migdale, alune de padure, fistic si alte fructe
cu coaja, inclusiv derivatele lor
◊ telina si produse derivate
◊ mustar si produse derivate
◊ susan si produse derivate
◊ dioxid de sulf si sulfiti
◊ moluste si produse derivate
Alergenii pot să fie prezenti in produse ca atare sau ca
urmare a unor contaminări pe fluxul de productie.
Pentru mai multe informatii referitoare la produsele noastre
va rugam sa va adresati personalului nostru.
Anunt realizat în conformitate cu Reg. CE 1169/2011
privind informarea consumatorilor.

 

Pate cu ricotta, ou, spanac si parmezan