Program: L-S 10-22; D 12-22 | Timp de livrare: 1h 10m 14 ~ 22 / 1h:30m – 10 ~ 14 | Transport gratuit: > 40 Lei | Ambalaj gratuit

L-S: 9-22 | D: 12-22

Home  /  Povestea noastra

ExpressChef este un serviciu exclusiv de delivery înfiinţat în 2009 de către doi bucătari profesionişti. Din dorinţa de a oferi clujenilor o alternativă în ceea ce priveşte experienţa bucătăriei locale şi internaţionale, ExpressChef a mizat de la bun început pe un meniu „à la carte” divers şi complex.

Un meniu internaţional, la îndemâna şi în casa fiecăruia”, influenţat de călătoriile şi experienţa culinară a celor doi prieteni, a făcut din ExpressChef un serviciu de delivery care s-a diferenţiat prin tocmai promisiunile făcute şi împlinite: personal pregătit, produse de calitate aduse din diferite ţări, respectarea clienţilor şi, foarte important, respectarea timpului de livrare. Cu o bucătărie care se bazează în permanenţă pe ingrediente aduse periodic din Ungaria, Belgia, Italia, Novergia sau Grecia, echipa ExpressChef rămâne mereu adaptată la nevoile şi dorinţele clienţilor în ceea ce priveşte experimentarea de noi gusturi, reţete şi ieşirea din tiparele clasice ale bucătăriei româneşti.

Când aluatul de pizza porneşte de la o făină italiană, când ciocolata belgiană se află în cele mai delicioase deserturi, mirodeniile şi brânza feta îşi fac drum din Grecia, iar somonul folosit în salate sau sushi vine doar din Norvegia, ExpressChef confirmă înca o dată promisiunea făcută clienţilor săi: reinventarea gustului şi alinierea la standardele unui meniu „à la carte”, cu totul special.

Cu o formulă iniţială de doar 4 oameni, ExpressChef a ajuns în prezent la o echipă de peste 50 de angajaţi mereu pregătiţi pentru livrări zilnice, evenimente private sau bufete corporate. Sute de preparate reci sau calde, pizze cu aluat subţire, pufos ori calzone, amuse-bouches delicate sau sushi rafinat, toate acestea fac din ExpressChef singurul serviciu exclusiv de delivery care se va strădui mereu să promoveze un meniu „à la carte”, proaspăt şi divers, oriunde ar fi.

ExpressChef. Experience great taste, wherever you are.


Or authenticate with: